De Marathon Luxor Run in recordtijd uitverkocht

Large a101b43d

De run van de Running Crew vertrekt vanuit de zaal van het nieuwe Luxor Theater richting én door het oude Luxor Theater om na 9 kilometer weer op de Kop van Zuid in het nieuwe Luxor Theater te eindigen. Hoofdrolspeler John Buijsman meldt zich ook bij de start! Het evenement staat in het teken van de theaterproductie De Marathon die op 19 maart 2017 in première gaat in het Luxor. 

Speciaal voor de run is een beperkte oplage oer-Rotterdamse Marathon-shirts geproduceerd die gisteravond in de verkoop gingen. Om Rotterdam op 22 februari geel/roze te kleuren was deelname aan de run enkel mogelijk door met een shirt aan de start te verschijnen. In de musical spelen onder anderen de Rotterdammers John Buijsman, Gürkan Küçüksenturk en Robbert van den Bergh mee. Maar ook Kees Boot, Jelka van Houten, Terence van de Loo en vele anderen. Thomas Acda schrijft de songs.

,,Hoe mooi zal het gaan worden als 1.000 mensen in een Marathon-shirt door de enige echte hardloopstad van Nederland lopen’’, aldus de organisatie. De Marathon wordt geproduceerd door KemnaSenf en speelt dit seizoen van 3 maart t/m 28 mei in de Nederlandse theaters. Op 19 maart aanstaande gaat de musical in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.