Exlusieve sneak preview cast De Marathon tijdens Luxor Marathon Run

Large a7c78494

Eerste optreden voor publiek!
De cast van De Marathon, bestaande uit o.a. John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten en Lucretia van der Vloot, treedt om 20.00 uur voor het eerst in zijn geheel op voor publiek. Er is inmiddels vier weken gerepeteerd. “Een spannend moment, maar we hebben er alle vertrouwen in, zegt hoofdrolspeler John Buijsman. “De sfeer in het repetitielokaal is fantastisch. We zijn volgens mij echt iets moois aan het maken”.

Luxor Marathon Run
Na het optreden in de zaal vertrekken de 1.500 lopers vanuit het nieuwe Luxor Theater richting én door het oude Luxor Theater om na 9 kilometer weer op de Kop van Zuid te eindigen. De deelnemers aan de run verschijnen aan de start in een kanariegeel/roze Marathonshirt. Alle beschikbare shirts waren bij de aankondiging van de run binnen drie uur uitverkocht.

Thomas Acda lanceert tweede single  
Tijdens de castpresentatie in oktober lanceerde Thomas Acda, verantwoordelijk voor alle songs in de voorstelling, al de titelsong De Marathon. Op 22 februari presenteert hij samen met Jelka van Houten de tweede single Ik ben mij bij jou. Het nummer is dan ook te beluisteren/downloaden via Spotify, iTunes en Apple Music.

De Marathon gaat 19 maart 2017 in première in het nieuwe Luxor Theater!